Behang met vissen in de kinderkamer

  • ✓ Eigen fabriek in Nederland
  • ✓ Duurzaam behang op maat
  • ✓ Cadeautje bij je bestelling

Behang met dieren erop, zoals met vissen, doet het gegarandeerd goed in de kinderkamer. De meeste jongens en meisjes zijn namelijk gék op dieren! Bij Bibelotte ontwerpen we vliesbehang met lieve prints en subtiele kleuren. Daardoor is ons behang heel eenvoudig te combineren met de rest van het interieur!

Op zoek naar behang met vissen?speelkamer meubelsspeelkamer meubels

Behang met vissen brengt de kinderkamer tot leven

In onze behangcollectie voor de speelkamer of de kinderkamer vind je zachte, warme en pastel kleurtinten die passen in iedere ruimte. Ook subtiele, vrolijke en speelse patronen vind je terug op ons behang. Bekijk bijvoorbeeld eens ons behang met vissen wat, in combinatie met onder meer het zeegroene behang, zorgt voor een speelse uitstraling in de kinderkamer. Dit behang is niet alleen geschikt voor een babykamer, want ook als je kindje al wat ouder is, blijven de vissen leuk!


Doe behanginspiratie op uit onze collectie

Ben je op zoek naar vrolijk behang voor een jongenskamer of meisjeskamer? Ons behang met vissen past in iedere kinderkamer. Het vissenbehang is met liefde ontworpen en van hoge kwaliteit. Daarnaast bevatten al onze behangsoorten het FSC-keurmerk! Bestel je behang op maat, zodat je weinig snijafval hebt. Wil je het behang eerst in het echt bekijken voor je het koopt? Bestel dan een behangstaal. Voor meer inspiratie neem je een kijkje in ons magazine.