Opbergmeubel XL Gelakt 240cm

De look&feel van onbehandeld hout en toch de bescherming van een laklaag. Dit meubel hebben wij alvast afgelakt met een milieuvriendelijke lak die niet verkleurd. Er zit een hele lichte witte pigment in de lak waardoor het hout een frisse uitstraling krijgt. 

530.00

Op voorraad

SKU
5100047024000011
Aantal speelgoedbakken
Opbergmeubel XL Gelakt 240cm aanpassen
1 x Opbergmeubel XL Gelakt 240cm simple   + 530.00

* Verplichte velden

  • Gratis bezorging vanaf € 50,- (uitgezonderd meubels)

  • Altijd een cadeautje bij elke order vanaf € 10,-

  • Voor 14.00 uur besteld, vandaag verzonden (uitgezonderd meubels)

  • Duurzame en natuurlijke materialen

Details

Dit multifunctionele speelmeubel groeit fijn met je kind mee. Voor een groter kind dat even wil relaxen, leg je er gewoon een matraskussen op en je hebt een toffe chillplek of een extra zitplek aan de keukentafel.

De banken worden gespoten met een watergedragen en milieuvriendelijke lak. Wil je liever de bank zelf afwerken in kleur? Kies dan voor de onbehandelde variant.

Hoogte: 45cm 
Diepte: 47cm
Lengte: 240cm

De speelgoedbakken worden gemaakt van underlayment en voorzien van wieltjes. Ze hebben een front van vuren hout, een houtsoort met een mooie nerf.  Je kunt kiezen tussen onbehandelde fronten of in kleur mee laten spuiten. 

De banken worden gemaakt van ong 4cm dik massief hout. Ze zijn stevig genoeg om op te zitten, ook heel geschikt om te gebruiken als zitbank aan de keukentafel. De maat XL heeft 3 open vlakken, je kunt in het keuzemenu aangeven hoeveel van deze vlakken je wilt vullen met een speelgoedbak. 

Het meubel wordt geleverd in losse onderdelen. Met de meegeleverde inbussleutel schroef je het meubel in elkaar. Ook de opbergbakken worden in losse onderdelen geleverd. Deze zet je op dezelfde manier in elkaar. Moet het meubel verhuizen of naar een andere kamer verplaatst worden? Dan haal je alles gewoon weer uit elkaar.

Meer informatie

Meer informatie
SKU 5100047024000011
Kleur Gelakt
Afmeting XL -240cm(l)x47cm(d)x45cm(h)