Mix & match het beddengoed

Het mixen en matchen van Bibelotte beddengoed doe je op tal leuke, creatieve manieren! Niet alleen is ons beddengoed speciaal ontworpen met het doel combineren mogelijk te maken, daarnaast is ons beddengoed ook gemaakt van duurzame, natuurlijke materialen voor een ultieme nachtrust. Wij geven je graag 5 tips voor het combineren van ons beddengoed!

Een effen hoeslaken dient als de perfecte basis om vervolgens all-out te gaan met het beddengoed en kussens!
 • Gebruik verschillende printjes met elkaar

  Ben je gek op printjes? Combineer deze met elkaar door een geprint hoeslaken en een geprint overtrek te matchen. Dit staat erg leuk voor een kinderkamer! Bovendien zijn meerdere printjes erg mooi af te stijlen met effen kussens. Op deze manier breng je toch een element van rust in het beddengoed. Door kleuraccenten van de gekozen beddengoed prints terug te laten komen in de rest van de kinderkamer, creëer je eenheid.

 • Kies voor een geprint hoeslaken

  Uiteraard is het ook mogelijk een geprint hoeslaken te kiezen in combinatie met effen beddengoed. Je kinderen zullen het zeker waarderen dat er iedere avond bij het openslaan van de dekens een verrassing op ze ligt te wachten in de vorm van een leuke print. Want zeg nou zelf, welk kind ligt nou niet graag op een bedje van bijvoorbeeld bloemetjes te rusten, zoals bij onze Hoeslaken Onder de Bloemen in het okergeel?

 • Mix en Match
 • Kies voor een effen hoeslaken

  Een effen hoeslaken dient als de perfecte basis om vervolgens all-out te gaan met het beddengoed en kussens! Zo combineer je bijvoorbeeld het Biscuit hoeslaken met het dekbedovertrek Bloementuin. Wat betreft de styling van de kussens, hoeven dit niet de traditionele vierkante kussentjes te zijn. Kussentjes in leuke vormen, zoals een maan staan ook super in de kinderkamer! Onze kussencollectie vind je in onze webshop onder 'Accessoires'.

 • Hoe kies je printjes bij elkaar?

  Printjes bij elkaar kiezen? Zorg voor variatie door bijvoorbeeld een druk bloemetje te combineren met een rustig streepje. Zoals bij onze combinatie: het hoeslaken Cappuccino Cream en dekbedovertrek Ochtendgloren. Ook indien bepaalde kleuraccenten terugkomen in beide prints kan dit ervoor zorgen dat deze goed met elkaar combineren. Daarnaast staan vormen zoals strepen, stippen en blokjes altijd goed bij elkaar. Dit komt door de regelmatige structuur die in een print zit, die geven een bepaalde rust aan de algehele finished look.

 • Kinderkamer
 • Varieer in printjes

  Varieer in printjes maar zorg ervoor dat de kleuren in hetzelfde palet blijven zoals een blauw bloemetje met een blauw grafisch printje. Door dezelfde kleurtonen aan te houden, behoudt je toch rust in de kinderkamer. Een monochrome kinderkamer ,zoals dit wordt genoemd, is helemaal van nu en geeft erg veel mogelijkheden wat betreft de styling.