5 manieren om onze multifunctionele opbergmeubels te gebruiken

Het dagelijks gezinsleven is een groot avontuur, waardoor veel ouders kiezen voor multifunctionele opbergmeubels. Deze meubels veranderen mee met iedere stap in de ontwikkeling van je kleine en zijn af te stemmen naar de wensen van je kind. Zo benut jij op 5 verschillende manieren onze multifunctionele opbergmeubels met volle teugen!

Deze meubels veranderen mee met iedere stap in de ontwikkeling!
 • Een stijlvol bureau

  Kleine kinderen met dromen worden tieners met een visie. Ons multifunctionele opbergmeubel is handig te gebruiken als bureau en staat prachtig in iedere woon-, studeer- of kinderkamer. Stimuleer de creatieve ontwikkeling van je kind vanaf de peutertijd en gebruik het opbergmeubel bijvoorbeeld om alle kleurpotloden, stiften en kleurplaten in op te bergen. Verruil deze indien je kind naar school gaat door alle benodigde schoolspullen, zoals boeken, schriften, rekenmachines en markeerstiften. Gedurende het grootste gedeelte van de basisschoolperiode kan jouw kind (t/m 9 jaar) comfortabel plaatsnemen achter het bureau en hier in alle rust aan werken.

 • Een leeshoekje of loungebank

  Een plek creëren om alle (voor)leesboekjes van je kind in op te bergen én er bovendien ook nog eens heerlijk op kunnen zitten? Het gemak van ons multifunctionele opbergmeubel mét matraskussen is ideaal weggelegd als boekenkast én leeshoek. Bovendien zijn onze opbergmeubels gemaakt van massief hout van circa 4 cm dik, wat het solide en stevig genoeg maakt voor volwassenen om op te zitten. Hierdoor ontdek je samen met je kleine magische werelden tijdens voorleestijd. Ook indien jouw kind al oud genoeg is om zelf te lezen stijl je het opbergmeubel leuk af met een dekentje of kussentje voor extra comfort en creëer je hiermee een gezellig hoekje om te relaxen met vriendjes/vriendinnetjes. Dit model mét matras is vanaf September verkrijgbaar.

 • Leeshoekje
 • Eettafel zithoek

  Een gezellige, mooie, functionele zithoek creëren aan de eettafel? Onze opbergmeubels verlenen zich dankzij de stevigheid ook prima als multifunctionele zitbank voor aan tafel! Zo kan iedereen makkelijk aanschuiven en zijn de opbergvakken onder andere te gebruiken voor servetten, tafellakens, kussens of servies. Gebruikt jouw gezin de eettafel vaak als werkplek of tekentafel? Dan berg je alle benodigde werk- of tekenspullen in een handomdraai op. Handig voor als je onverwachts bezoek ontvangt! Je eethoek blijft er hierdoor altijd prachtig uitzien, terwijl er bijzondere herinneringen aan worden beleefd.

 • Opbergmeubel speelgoed

  Onze opbergmeubels kunnen uiteraard ook gebruikt worden als speelgoed meubel en geven jouw kleine een plek om al zijn of haar ‘schatten’ in te bewaren! Fijn voor zowel kleine als grote ruimtes voor een georganiseerd huis. Als ouder en kind kies je bovendien zelf naar behoefte uit één van de prachtige modellen een meubel uit dat qua indeling bij het gezin past. Fan van het Montessori systeem? Met een combinatie van open kastdeuren en dichte opbergvakken selecteer je iedere dag een ander stuk speelgoed voor je kleine om mee te spelen. Zo blijft het overzicht behouden en creëer je als ouder toch rotatie om de nieuwsgierigheid van je kind te ondersteunen. Wat de wensen ook zijn, als ouder kun je nooit genoeg opbergruimte gebruiken!

 • Voor volwassenen

  Voor volwassenen kan het multifunctionele meubel nog jaren plezier opleveren. Is het meubel niet meer geschikt als opbergmeubel voor je kind? Gebruik deze dan bijvoorbeeld als TV-meubel, ideaal om snoeren/tv-kastjes/afstandsbedieningen in op te bergen of als schoenenkast voor in de gang. Door het prachtige, tijdloze design staat deze prachtig in ieder interieur!

  Onze stijlvolle, multifunctionele opbergmeubels veranderen graag mee met de wensen en behoeften van opgroeiende kinderen en ouders, gezinsuitbreidingen, vrienden en familie die langskomen en houden jullie als gezin dankzij de duurzame kwaliteit jarenlang gezelschap! Benieuwd naar onze modellen? Bekijk onze collectie hier.