Een multifunctioneel meubel

Het dagelijks gezinsleven is een groot avontuur, waardoor veel ouders kiezen voor een multifunctioneel meubel in de kinder- of woonkamer. Bij Bibelotte koop je veelzijdige meubels die op verschillende manieren te gebruiken zijn. Deze meubels veranderen mee met iedere stap in de ontwikkeling van je kleintje en zijn af te stemmen op de wensen van je kind.

Deze meubels veranderen mee met iedere stap in de ontwikkeling!

Vijf manieren om een multifunctioneel meubel te gebruiken

Bij ons vind je handige meubels die op veel verschillende manieren te gebruiken zijn. Daarmee creëer je rust en ruimte in iedere kinderkamer. Zo gebruik je ons multifunctioneel meubel bijvoorbeeld als:

 • Een stijlvol bureau

  Kleine kinderen met dromen worden tieners met een visie. Ons multifunctionele meubel is handig te gebruiken als bureau en staat prachtig in iedere woon-, studeer- of kinderkamer. Stimuleer de creatieve ontwikkeling van je kind vanaf de peutertijd en gebruik het opbergmeubel bijvoorbeeld om alle kleurpotloden, stiften en kleurplaten in op te bergen. Verruil deze indien je kind naar school gaat, voor alle benodigde schoolspullen, zoals boeken, schriften en markeerstiften. Gedurende het grootste gedeelte van de basisschoolperiode neemt jouw kind (t/m 9 jaar) comfortabel plaats achter het bureau en hier in alle rust aan werken.

 • Een loungeplek of hoekje om te lezen

  Ons multifunctionele meubel is tevens te gebruiken als plek om alle (voor)leesboekjes van je kind in op te bergen. Tover het meubel om tot bank met een matraskussen en je hebt het ideale plekje om een leeshoek in de kinderkamer van te maken. Onze meubels zijn gemaakt van massief hout van circa 4 cm dik, wat het solide en stevig genoeg maakt om zelfs als volwassene op te zitten. Hierdoor ontdek je samen met je kleintje magische werelden tijdens voorleestijd. Indien jouw kind al oud genoeg is om zelf te lezen, stijl je het meubel leuk af met een dekentje of kussen voor extra comfort en creëer je een gezellig hoekje om te relaxen met vriendjes en vriendinnetjes.

 • Leeshoekje
 • Zithoek aan de eettafel

  Wil je een gezellige, mooie en functionele zithoek creëren aan de eettafel? Ons opbergmeubel verleent zich, dankzij de stevigheid, ook prima als zitbank voor aan tafel. Zo schuift iedereen makkelijk aan en zijn de opbergvakken onder andere te gebruiken voor servetten, tafellakens, kussens en servies. Als de eettafel vaak gebruikt wordt als werk- of tekentafel, berg je ook alle benodigde werk- en tekenspullen in een handomdraai op in het houten opbergmeubel. Dit is handig voor als je onverwachts bezoek ontvangt! Je eethoek blijft er met een multifunctioneel meubel altijd prachtig uitzien, terwijl er bijzondere herinneringen in worden beleefd.

 • Opbergmeubel voor speelgoed

  Uiteraard gebruik je ons multifunctionele meubel ook als opbergmeubel voor kinderspeelgoed. Dit is zowel fijn voor kleine als grote ruimtes en draagt bij aan een georganiseerd huis. Als ouder en kind kies je uit een van de prachtige modellen een meubel dat qua indeling bij jouw gezin past. Ben je fan van het Montessori-systeem? Met een combinatie van open kastdeuren en dichte opbergvakken selecteer je iedere dag een ander stuk speelgoed voor je kleintje om mee te spelen. Zo blijft het overzicht behouden en creëer je als ouder toch rotatie om de nieuwsgierigheid van je kind te ondersteunen. Wat de wensen ook zijn, als ouder kun je nooit genoeg opbergruimte hebben!

 • Voor volwassenen

  Ook voor ouders kan ons meubel nog jaren plezier opleveren. Is het meubel niet meer geschikt als opbergmeubel in de kinderkamer? Gebruik deze dan bijvoorbeeld als tv-meubel of schoenenkast in de gang. Door het prachtige en tijdloze design staan onze multifunctionele meubels prachtig in ieder interieur!