Ben jij interieurstylist of woonprofessional?

En zie jij het moois van Bibelotte al helemaal staan of hangen in het interieur van je klant?
 Kies voor een samenwerking met Bibelotte! Dat betekent je klant ontzorgen én genieten van een fijne korting op ons behang, verf en meubels.

Moois van Bibelotte

Bij Bibelotte maken we steeds meer producten voor de kinderkamer. Waar we járen geleden begonnen met beddengoed, printen we tegenwoordig ons eigen behang, hebben we een Bibelotte verfcollectie en maken we houten kinder- en opbergmeubels. Alles mixt & matcht onderling als een malle en het kleurenpalet bevat zowel warme basistinten als trend- en accentkleuren. 


Ik wil samenwerken
Samen aan de mooiste kinderkamers en interieurs werken
 • Stalenmap en behangboek

  Speciaal voor jou als stylist hebben we een handzaam stalenmapje, dat je mee kunt nemen naar je klanten. In dit mapje zitten kleurstalen van de hele Bibelotte behangcollectie plus een overzicht van het Bibelotte kleurenpalet. Zo adviseer je je klant niet alleen over het behang maar heb je ook bijpassende verf om het plaatje compleet te maken. Heb je toch liever wat grotere behangstalen? Dan is ons behangboek misschien wat voor je. 

 • Behang, verf en meubels met korting

  Schaf je een stalenmapje of behangboek aan, dan koop je het behang voortaan met korting bij ons in. Al ons behang wordt in huis geprint en kan snel geleverd worden. Ook onze opberg- en kindermeubels en lakken en muurverven schaf jij als partner van Bibelotte extra voordelig aan

 • Matchende kleuren
 • Stylistendag

  Wil je horen én zien hoe wij jou en je klant met onze behang-, verf- en meubelcollectie kunnen ondersteunen? Kom langs op onze speciale stylistendag! We vertellen je meer over Bibelotte en laten zien hoe je onze maatwerkmeubels toepast in je ontwerpen. Gedurende de dag geven professionals uit de branche leuke workshops en je kunt volop van gedachten wisselen met vakgenoten. Uiteraard zorgen we ook voor lekker eten en drinken. Houd onze Instagram 
in de gaten voor meer info! Ik ben erbij!

 • Ervaringen van andere stylisten

  Elina van www.elinastyling.com

  Als kinderkamerstyliste werk ik heel graag met de producten van Bibelotte. Zo weet ik zeker dat ik in mijn adviezen gebruikmaak van mooie, kwalitatieve producten. Bij Bibelotte ben je altijd verzekerd van goede service, snelle levering en een fijne samenwerking!

 • Laat iets van je horen!

  Wij zouden het leuk vinden samen aan de mooiste kinderkamers en interieurs te werken. Jij ook? Laat iets van je horen en je hoort op jouw beurt snel van ons!

  Ik wil samenwerken